Blodrubinen

Bok 3 - Blodrubinen

I bok 3 - Blodrubinen - møter du igjen Nana. Hun er stygt skadet etter oppgjøret ved Draugebo, og frykter at vokter Alev kun har gitt henne et midlertidig pusterom før han kommer tilbake og avslutter det han har påbegynt. Mens hun jakter på blodrubinen, nærmer vokteren seg. Han har forandret seg siden sist de møttes, men Nana blir snart klar over at det neppe er til hennes fordel.

Florian har sine egne demoner å bekjempe i denne boken, og han hjemsøkes av en opplevelse fra fortiden som setter forholdet til Selene på prøve. Et uventet møte med vokter Alev setter imidlertid sitt preg på dem begge.

I nord har vokter Chorchaq blitt klar over Robins svik, og hevner seg grusomt ...  

Jeg hadde som ambisjon å gå gjennom manusene til hele serien om Nana før jeg la dem ut på disse sidene, men jeg ser nå at tiden ikke strekker til. Bok 1 - Slangedragen - er frisert ferdig, men bok 2, 3 og 4 kommer til å ta år å komme i mål med. De av dere som har vært tålmodige og kommet dere gjennom bok 1, fortjener imidlertid å få vite hvordan det går. Så uten videre dill - her kommer ufrisert manus - bok 3: 

http://www.mediafire.com/view/7ldkxmg2bt0zf0c/Nana_-_bok_3.doc

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.11 | 22:30

Så synd at bøkene ikke lenger i produksjon, hadde så lyst til å kjøpe dem til en venninne til jul.. heldige meg fikk bok 1 med skriftlig hilsen tilbake i 2007:)

...
11.10 | 13:51

Så herlig at du er utålmodig, det liker jeg å høre Dessverre er det nok fortsatt seks uker mellom bøkene. Forsiden kommer nok ganske snart, håper jeg

...
11.10 | 13:14

Hei er det noen sjangs for at de siste bøkene kommer fortere? klarer nesten ikke vente! Kommer forsidebildet på bok nr 16 snart?? Håper det, er så nydelig.

...
29.09 | 12:10

Hei! Tusen takk, det var hyggelig å høre <3 Serien blir på 18 bøker totalt

...
Du liker denne siden