Blodrubinen

Bok 3 - Blodrubinen

I bok 3 - Blodrubinen - møter du igjen Nana. Hun er stygt skadet etter oppgjøret ved Draugebo, og frykter at vokter Alev kun har gitt henne et midlertidig pusterom før han kommer tilbake og avslutter det han har påbegynt. Mens hun jakter på blodrubinen, nærmer vokteren seg. Han har forandret seg siden sist de møttes, men Nana blir snart klar over at det neppe er til hennes fordel.

Florian har sine egne demoner å bekjempe i denne boken, og han hjemsøkes av en opplevelse fra fortiden som setter forholdet til Selene på prøve. Et uventet møte med vokter Alev setter imidlertid sitt preg på dem begge.

I nord har vokter Chorchaq blitt klar over Robins svik, og hevner seg grusomt ...  

Jeg hadde som ambisjon å gå gjennom manusene til hele serien om Nana før jeg la dem ut på disse sidene, men jeg ser nå at tiden ikke strekker til. Bok 1 - Slangedragen - er frisert ferdig, men bok 2, 3 og 4 kommer til å ta år å komme i mål med. De av dere som har vært tålmodige og kommet dere gjennom bok 1, fortjener imidlertid å få vite hvordan det går. Så uten videre dill - her kommer ufrisert manus - bok 3: 

http://www.mediafire.com/view/7ldkxmg2bt0zf0c/Nana_-_bok_3.doc

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.07 | 08:39

Tusen takk, det var veldig hyggelig å høre

...
05.07 | 20:05

Hei. Tusen takk for at jeg har fått tatt del i denne fantastiske serien. Tårer og glede har følgt med som d skal i en velskrevet serie. Igjen, tusen takk😍

...
25.04 | 14:30

Hei! Jeg vet ikke akkurat nå den kommer, men jeg legger den ut her så snart den er ferdig Veldig hyggelig å høre at du gleder deg

...
25.04 | 12:13

Når kommer bokforside for bok nr.12? Jeg gleder meg så innmari! Håper den kommer nå veldig snart.

...
Du liker denne siden