Amuletten fra Isdrian

Bok 2 - Amuletten fra Isdrian

I "Amuletten fra Isdrian" følger du Nana videre i hennes kamp for å redde Najdan fra vokterne av de negative energiene i Verdenskraften. Etter et angrep fra vokter Alev, avsløres hennes hemmelighet for andre som ønsker henne død. Brått haster det for Nana å bli Krigsgudinnen, og hun legger ut på en reise for å finne energiene hun trenger. Men vokter Alev har ingen planer om å la Nana få kreftene hun trenger for å bli Krigsgudinnen, og intetanende vandrer Nana rett inn i en fellen hans ...

Jeg hadde som ambisjon å gå gjennom manusene til hele serien om Nana før jeg la dem ut på disse sidene, men jeg ser nå at tiden ikke strekker til. Bok 1 - Slangedragen - er frisert ferdig, men bok 2, 3 og 4 kommer til å ta år å komme i mål med. De av dere som har vært tålmodige og kommet dere gjennom bok 1, fortjener imidlertid å få vite hvordan det går. Så uten videre dill - her kommer ufrisert manus - bok 2:  

http://www.mediafire.com/view/n9jzsaupiacxc29/Nana_-_bok_2.doc

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.11 | 22:30

Så synd at bøkene ikke lenger i produksjon, hadde så lyst til å kjøpe dem til en venninne til jul.. heldige meg fikk bok 1 med skriftlig hilsen tilbake i 2007:)

...
11.10 | 13:51

Så herlig at du er utålmodig, det liker jeg å høre Dessverre er det nok fortsatt seks uker mellom bøkene. Forsiden kommer nok ganske snart, håper jeg

...
11.10 | 13:14

Hei er det noen sjangs for at de siste bøkene kommer fortere? klarer nesten ikke vente! Kommer forsidebildet på bok nr 16 snart?? Håper det, er så nydelig.

...
29.09 | 12:10

Hei! Tusen takk, det var hyggelig å høre <3 Serien blir på 18 bøker totalt

...
Du liker denne siden