De viktigste karakterene

Nana av Sirilin

Nana blir foreldreløs rett etter fødselen, og tas hånd om av trollmannen Arien. Hun vokser opp sammen med ham i festningsbyen Sirilin, på Læresenteret der fem andre trollmenn holder til. Hun skjermes fra Verdenskraften, og er uvitende om sin skjebne som "Krigsgudinnen".

Silver av Sirilin

Silver er sønn av Nanas huslærerinne, og blir Nanas venn.

Cilla av Sirilin

Nanas venninne, vokser opp i Sirilin sammen med Nana og Silver.

Elvedin av Sirilin

Elvedin bor i Sirilin sammen med trollmannen Tentor og sin mor. Han holder seg for seg selv, er uinteressert i Nana, men fisker av og til med Nanas venn Silver. 

Florian Samuel Ibrahind av Raft

Florian er høyfyrste i rikene Raft og Tier, men oppdras som en tjenersønn på farens gods. Trollkvinnen Ilderid tar seg av ham, og trener ham opp i bruk av Verdenskraften. Florian er nært knyttet til Selene, som han ser på som en lillesøster.  

Selene Madrogane av Raft

Selene er en tøff guttejente, som vokser opp i tjenerboligene sammen med Florian. Hun sendes til pikeskolen i Ladrion, for å lære å bli en god hustru. Hennes følelser for Florian er kompliserte.

Andre:

Trollmannen Arien: Tar seg av Nana fra hun er spedbarn og sørger for at hun beskyttes i Sirilin.

Trollkvinnen Ilderid: Bosatt på høyfyrstehuset Samuel i Raft, hvor hun har ansvar for opplæringen av Florian og Selene.

Jomar av Nordriket: En bademorg, et beist som er skapt for å lyde vokterne av de negative energier.

Robin Telgard Thorson: Kronprins av nordriket Jojan, som er underlagt den onde vokter Chorchaq. Robin har del i de negative energiene i Verdenskraften, men en trollkvinne greide å få stilling som hans barnepike i oppveksten og har forsøkt å påvirke ham til å styre de onde kreftene.

Johan Telgad Thorson: Prins av Jojan, Robins yngre bror.

Ailsa Vestgard: Kronprinsesse i Nemoro, som er Jojans naborike. Det er konstant trussel om krig mellom rikene, og da vokter Chorchaq bestemmer at hun må ekte Robin, er det ingen vei utenom.

Vokterne av Verdenskraften: Det er syv voktere av Verdenskraftens negative og positive energier. Vokter Alev er den sterkeste, da han behersker både de negative og de positive energiene. Det antas at vokter Alev ble tilintetgjort ved Slaget på Skjebnenatten. En mystisk amulett og en sort ulv, er knyttet til denne vokteren. Chorchaq, Semal og Taran er voktere knyttet til de negative energiene. Med unntak av Chorchaq, antas de å være eliminert. Vokterne Ismelin, Avina og Saralin er voktere av Verdenskraftens positive energier, og kaller seg Den høyeste enhet. De tre ble nær tilintetgjort av vokter Alev på Skjebnenatten, og Krigsgudinnens oppgave er å sørge for at de tre gjenoppstår i tide til  å redde Najdan fra de negative energiene som truer med å utslette alt liv.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.11 | 22:30

Så synd at bøkene ikke lenger i produksjon, hadde så lyst til å kjøpe dem til en venninne til jul.. heldige meg fikk bok 1 med skriftlig hilsen tilbake i 2007:)

...
11.10 | 13:51

Så herlig at du er utålmodig, det liker jeg å høre Dessverre er det nok fortsatt seks uker mellom bøkene. Forsiden kommer nok ganske snart, håper jeg

...
11.10 | 13:14

Hei er det noen sjangs for at de siste bøkene kommer fortere? klarer nesten ikke vente! Kommer forsidebildet på bok nr 16 snart?? Håper det, er så nydelig.

...
29.09 | 12:10

Hei! Tusen takk, det var hyggelig å høre <3 Serien blir på 18 bøker totalt

...
Du liker denne siden