Legenden om Krigsgudinnen

Vill fantasi - og mye skriveglede!

Legenden om Krigsgudinnen var min første historie. Den skrev jeg for omtrent ti år siden, da jeg satte meg til tastaturet og begynte å skrive. Jeg hadde ingen planer om å bli forfatter den gang, jeg bare kjedet meg så veldig. På TV var det kun realityserier av typen Big Brother, og det fenget ikke. Dessuten hadde jeg akkurat sett Ringenes herre filmene, og lengtet inn i en helt annen verden hvor de mest forunderlige ting kunne skje.

Vi hadde ikke internett-tilgang på den tiden (og takk og lov for det, ellers hadde jeg vel bare satt meg til for å surfe), men en gammel PC som knapt kunne brukes til annet enn å skrive på. Mannen min jobbet skift, og barna la seg tidlig. Jeg hadde derfor mange og lange kvelder foran meg, og da var ikke veien bort til skrivemaskinen lang.

Siden jeg skrev kun for meg selv, la jeg ingen begrensninger på fantasien men skrev akkurat det som falt meg inn. Jeg koste meg med å finne opp merkverdige figurer og miljøer, uten tanker for at noen andre noen gang skulle lese det jeg skrev. Men det hjertet er fullt av renner munnen over med, og snart hadde jeg fortalt de fleste jeg kjente om min nye hobby. Jeg var ikke forberedt på at så mange skulle bli nysgjerrige, og snart ble det spørsmål om ikke det var mulig å få lese? Etter litt om og men ble Legenden om Krigsgudinnen utgitt på eget forlag, i et opplag på 200 stk. Illustrasjonene ble gjort av Hans Gudmund Jenssen, til daglig helikopterpilot, men også svært dyktig med malerpenselen.

Jeg har fått noen forespørsler om det er mulig å få kjøpe serien i dag, men vi kommer nok ikke til å gi den ut igjen. Men jeg er svært glad i historien min, og deler den gjerne med de av dere som liker magi og overnaturlige ting. Om du greier å se gjennom fingrene med litt haltende språk og tidvis klart behov for redigering, håper jeg at du kan finne en historie som både er spennende, romantisk og levende🙂

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Emma | Svar 20.11.2019 22.30

Så synd at bøkene ikke lenger i produksjon, hadde så lyst til å kjøpe dem til en venninne til jul.. heldige meg fikk bok 1 med skriftlig hilsen tilbake i 2007:)

Ine Rosland | Svar 27.12.2014 13.38

Er det mulig å få kjøpt den? og i såfall hvor? Du er min yndlingsforfatter. Jeg leser en god del serier og Maria av Svaneberg og Misteltein er desidert de beste

Elisabeth 27.12.2014 15.03

Tusen takk for det, Ine Bøkene er dessverre ikke i salg, men om du vil lese dem, finner du hver bok i rullegardinmenyen øverst til venstre. Lykke til!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.11 | 22:30

Så synd at bøkene ikke lenger i produksjon, hadde så lyst til å kjøpe dem til en venninne til jul.. heldige meg fikk bok 1 med skriftlig hilsen tilbake i 2007:)

...
11.10 | 13:51

Så herlig at du er utålmodig, det liker jeg å høre Dessverre er det nok fortsatt seks uker mellom bøkene. Forsiden kommer nok ganske snart, håper jeg

...
11.10 | 13:14

Hei er det noen sjangs for at de siste bøkene kommer fortere? klarer nesten ikke vente! Kommer forsidebildet på bok nr 16 snart?? Håper det, er så nydelig.

...
29.09 | 12:10

Hei! Tusen takk, det var hyggelig å høre <3 Serien blir på 18 bøker totalt

...
Du liker denne siden